Chord Happy Asmara - Lali Rasane Tresno
Difficulty: Novice | Version: 1
Capo : No Capo
Tranpose
Reff :
     F            C
 padange sinar rembulan
     Dm           Am
 seindah gemerlap bintang
       Bb        F
 wes suwe ora nyawang 
       Gm        C
 opo kowe iseh sayang 

        F        C
 nganti lali rasane tresno
        Dm          Am
 opo pancen wes ra ono roso
       Bb           F
 tresnoku nggo sliramu 
       Gm           C       F
 saiki wes luntur  soko atiku 

Intro : F C Dm Am
        Bb F Gm C
        F C Dm Am
        Bb F Gm C F 

[slow rap]
F                 C
 mbiyen tau ono roso            
 neng njero dodo
Dm                   Am
 sak urunge kowe nggawe aku cidro
Bb                   F
 kowe tego ninggal lungo
 karo wong liyo
Gm                 C
 senajan ati iki loro
 aku ra popo 

F                 C
 wes suwe ora ketemu
                     Dm
kowe teko nang ngarepku
                      Am
kowe ngajak balen nggawe kaget
              Bb
sakjroning atiku
              F
tanpo roso bersalah
                 Gm
kowe nggenggem tanganku
              C
terus kowe ngomong
pengen balen karo aku 

Dm          Am
 goro-goro awakmu
              Bb
tau ninggalke aku
            F      C
saiki ilang tresnoku 

Dm              Am
 sorry-sorry to say deh
           Bb
aku ra iso nerimo
            C
mergo saiki tresnoku
wes tinggal kenangan 

Reff :
     F            C
 padange sinar rembulan
     Dm           Am
 seindah gemerlap bintang
       Bb        F
 wes suwe ora nyawang 
       Gm        C
 opo kowe iseh sayang 

        F        C
 nganti lali rasane tresno
        Dm          Am
 opo pancen wes ra ono roso
       Bb           F
 tresnoku nggo sliramu 
       Gm           C       F
 saiki wes luntur  soko atiku 

Musik : F   
        F C Dm Am
        Bb F Gm C
        F C Dm Am
        Bb F Gm C F 

F                  C
 sakjembare laut samudro
               Dm
bakal tak sebrangi
                    Am
demi ngentukne sliramu
            Bb
pepujaning ati
                     F
nanging ngopo kowe tego
             Gm
mblenjani janji
                  C
nganti eluh iki netes
deres ning pipi 

F
 sudah lupakan saja
C                    Dm
cerita cinta kita berdua
             Am
karena diantara kita
                Bb
sudah nggak ada rasa
                F            Gm
rasa cinta yang dulu selalu ada
                     C
kini telah pergi menghilang 
sayang 

Dm          Am
 goro-goro awakmu
              Bb
tau ninggalke aku
            F      C
saiki ilang tresnoku 

Dm              Am
 sorry-sorry to say deh
           Bb
aku ra iso nerimo
            C
mergo saiki tresnoku
wes tinggal kenangan 

Reff :
     F            C
 padange sinar rembulan
     Dm           Am
 seindah gemerlap bintang
       Bb        F
 wes suwe ora nyawang 
       Gm        C
 opo kowe iseh sayang 

        F        C
 nganti lali rasane tresno
        Dm          Am
 opo pancen wes ra ono roso
       Bb           F
 tresnoku nggo sliramu 
       Gm           C       F
 saiki wes luntur  soko atiku

Chord & Lirik lagu Happy Asmara – Lali Rasane Tresno di atas adalah hak cipta / hak milik dari pengarang, artis, band dan label musik yg bersangkutan. Seluruh media termasuk lirik lagu ataupun kunci gitar / Chord Gitar yang terdapat di situs ini hanyalah untuk keperluan promosi dan evaluasi.